Jaha! Tomhet, glädje eller hur man ska beskriva det…Idag kördes sista passet med lunchgruppen. Vi har varvat olika typer av intervaller varje onsdag, på lunchtid. Varannan vecka har fokus varit snabbhet, varannan mer backe och uthållighet. Vi har även tränat löpteknik och löpstyrka. Deltagarna har varit trogna och de flesta har kommit varje gång, kul! Jag har också upplevt det som att vi har peppat varandra och att alla ger lite extra när man tränar tillsammans i gruppsmiley.

Avslutnings”provet” idag blev intervaller i norra bergets trappor, ingen lek. Jag hade dock förenklat det en del, då vi delade upp trappen i 3 sekvenser. Det blev några gånger i varje sekvens.

Nu vankas sommarcross några tidiga morgnar vecka 25, sen även semester för mig.

Under våren har också Konditionsfenomenet inlett ett spännande samarbete med Trimtex. Vi startar med egen designad t-shirt för både företaget och dess kunder, samt profilkläder till företaget. Det jag hittills testat är jag supernöjd med, både design, kvalitet och passform. Toppen helt enkeltsmiley.

Till hösten blir det både favoriter i repris, men även lite nyheter. Håll utkik både på hemsida, blogg och facebooksida.

Kom ihåg att du även på din semester kan träna (!!). Det perfekta träningspasset på resande fot tycker jag är ett cross-pass utomhus. Pricken över i:et att göra det på morgonen och avluta med dopp i det blå. Varva löpintervaller med styrke-block, stanna vid en gräsplätt eller en parkbänk. Kör lite magövningar, stabiliseringsövningar, benböj, step-ups, armhävningar mm.
Tabata är alltid effektivt så varför inte köra det konceptet i både dina löpintervaller och styrkestopp?

Lycka till och Glad sommar!smiley